1. معاهدي جو موضوع.
    • اهو معاهدو https://health-food-near-me.com ويب سائيٽ لاءِ صحيح آهي ۽ اهو سائيٽس جي استعمال ڪندڙ ۽ سائيٽن جي مالڪ جي وچ ۾ انجام ڏنل آهي (بعد ۾ https://health-food-near-me.com )
    • اهو معاهدو يوزر جي ذاتي ڊيٽا ۽ ٻين معلومات جيڪا https://health-food-near-me.com وصول ڪندو آهي ، وصول ڪرڻ ، اسٽور ڪرڻ ، پروسيسنگ ، استعمال ڪرڻ ، ۽ صارف جي ذاتي ڊيٽا کي ظاهر ڪرڻ جو طريقيڪار قائم ڪندو آهي. استعمال ڪندڙ ذاتي ڊيٽا تي ڀاڙيندو آهي.
    • معلومات کي رکڻ لاءِ ، هڪ اعلان ، ڪنهن به سائيٽ تي استعمال ڪريو: هن معاهدي سان مڪمل رضامندي جو اعتراف صارف طرفان سائيٽ جو استعمال آهي.
    • صارف کي معلومات ، اعلانات ، سائيٽ کي استعمال ڪرڻ جو حق ناهي جيڪڏهن هو معاهدي جي شرطن سان متفق آهي ، يا جيڪڏهن هو قانوني عمر تي پهچي نه سگهيو آهي جڏهن هن کي معاهدي ڪرڻ جو حق آهي يا بااختيار ماڻهو ناهي ڪمپني جي جنهن جي طرفان theاڻ پوسٽ ڪئي وئي ، اعلان.
    • سائيٽ استعمال ڪندي سائيٽن تي معلومات پوسٽ ڪرڻ سان ، صارف ذاتي ڊيٽا داخل ڪري ٿو يا ، هن ڊيٽا کي ٻئي طريقي سان مهيا ڪندي ، ۽ / يا ، سائيٽ تي ڪنهن به ڪارناما انجام ڏيڻ ، ۽ / يا سائيٽ جي ڪنهن به حصي کي استعمال ڪندي ، صارف ظاهري طور تي ان تي راضي ٿئي ٿو. هن معاهدي جي شرطن ۽ مهيا ڪندڙ https: //health-food-near-me.com کي معاهدي جي شرطن تحت صارف جي ذاتي ڊيٽا وصول ڪرڻ ، اسٽور ڪرڻ ، پروسيس ڪرڻ ، استعمال ۽ ظاهر ڪرڻ جو حق حاصل آهي.
    • هي معاهدو ضابطو نٿو رکي ۽ https://healthy-food-near-me.com صارف جي ذاتي ڊيٽا جي وصولي، اسٽوريج، پروسيسنگ، استعمال ۽ ظاهر ڪرڻ جو ذميوار نه آهي ۽ ٽئين پارٽين کي ڪنهن ٻئي معلومات جي مالڪ نه آهي https جي طرفان ://healthy-food-near-me.com، ۽ اهي ماڻهو جيڪي AvtoTachki ملازم نه آهن. .com يا نيوز ليٽر. سمجھڻ ۾ رازداري، هي معاهدو صرف معلومات آهي جيڪا سائيٽ جي ڊيٽابيس ۾ محفوظ ٿيل آهي انڪريپٽ ٿيل حالت ۾ ۽ دستياب آهي صرف https://healthy-food-near-me.com تي.
    • صارف قبول ڪري ٿو ته ، هن جي ذاتي ڊيٽا ۽ اختيارين جي ڊيٽا جي حفاظت ۽ حفاظت کي نظرانداز ڪرڻ جي صورت ۾ ، ٽيون پارٽيون اڪائونٽ ۽ ذاتي ۽ ٻين صارف جي ڊيٽا جي غير مجاز رسائي حاصل ڪري سگهن ٿيون. https://healthy-food-near-me.com اهڙي رسائي جي ڪري نقصانات جو ذميوار نه آهي.
  2. ذاتي ڊيٽا حاصل ڪرڻ جو طريقيڪار.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • انهي تي انحصار ڪندي خدمتون مهيا ڪرڻ لاءِ ڪوڪيز ، مثال طور ، دورن جي وچ ۾ ٽوڪري ۾ ڊيٽا جو جمع ڪرڻ ؛
    • استعمال ڪندڙ جو IP پتو.
  2. سڀني معلومات اسان پاران گڏ ڪئي وئي آهي ، جيئن آهي ، ۽ ڊيٽا گڏ ڪرڻ ۾ تبديل نه ٿئي. صارف قابل اعتماد معلومات مهيا ڪرڻ جي ذميواري آهي ، ذاتي ڊيٽا بابت معلومات سميت. http://health-food-near-me.com کي حق آهي ، جيڪڏهن ضروري هجي ته ، فراهم ڪيل معلومات جي درستگي جي تصديق ڪرڻ ۽ فراهم ڪيل معلومات جي تصديق جي درخواست ڪجي. جيڪڏهن ضروري هجي ، صارف کي خدمتون مهيا ڪرڻ لاءِ.
  3. صارف جي معلومات استعمال ڪرڻ جو طريقيڪار.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. ڊيٽابيس تائين رسائي فراهم ڪرڻ جا شرط.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • رياستي ادارن جي معقول درخواستن تي جيڪي اهڙي ڊيٽا ۽ toاڻ جي طلب ۽ وصول ڪن ٿا ؛
    • جيڪڏھن ، راءِ ۾ https://healthy-food-near-me.com ، استعمال ڪندڙ ھن معاهدي جي شرطن جي tesڪڙي ڪري ٿو ۽/يا contractين معاهدن ۽ معاهدن جي وچ ۾ https://healthy-food-near-me.com ۽ استعمال ڪندڙ.
  7. انهي معلومات کي ڪئين تبديل يا ختم ڪري يا ختم ڪري ڇڏيو.
  1. استعمال ڪندڙ ڪنهن به وقت تي هوندا آهن تبديل ڪريو / ختم ڪريو ذاتي معلومات (فون) يا رڪنيت ختم ڪريو. https://healthy-food-near-me.com جي ڪجھ خاصيتن جو ڪم ، جيڪو استعمال ڪندڙ بابت معلومات جي دستيابي جي ضرورت آھي ، معلومات کي تبديل ڪرڻ/حذف ڪرڻ جي لمحي کان معطل ٿي سگھي ٿو.
  2. استعمال ڪندڙ جي ذاتي ڊيٽا ايستائين محفوظ هوندي آهي جيستائين اهو صارف طرفان خارج ٿيل نه هجي. ذاتي ڊيٽا جي خارج ٿيڻ يا ٻين پروسيسنگ بابت صارف جو ڪافي اطلاع هڪ خط ()اڻ) هوندي جيڪو صارف طرفان مخصوص اي ميل ڏانهن موڪليو ويندو.
  3. ڊيٽا جي حفاظت
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. سوالن جي صورت ۾ رابطو جو پتو.
  4. توهان جي ڏنل معلومات بابت سوالن ، خواهشن ، شڪايتن جي مهرباني ڪري اي ميل پتي سان رابطو ڪريو: Support@health-food-near-me.com. لکت واري درخواست تي ۽ هڪ دستاويز پيش ڪرڻ تي جيڪو ان جي سڃاڻپ ۽ صلاحيت قائم ڪري ، اسان صارف کي ڊيٽابيس جي جڳهه بابت معلومات حاصل ڪرڻ جي طريقيڪار بابت معلومات فراهم ڪري سگهون ٿا.
  5. رازداري پاليسي ۾ تبديليون.
  6. اسان شايد رازداري پاليسي جي شرطن کي تبديل ڪري سگهون ٿا. ان صورت ۾ ، اسان شرطن واري صفحي تي ورزن کي تبديل ڪنداسين ، تنهن ڪري وقتي طور تي واپس چيڪ ڪريو https://صحتمند- خوراڪ-ear-me.com/ رازداري جو معاهدو معاهدي جون سڀ تبديليون اشاعت جي وقت کان ئي لاڳو ٿينديون آهن. سائيٽ استعمال ڪندي ، صارف جڏهن ويب سائيٽ استعمال ڪندو ته ان تي زور ڀريو لفظن ۾ رازداري پاليسي جي نئين شرطن کي قبول ڪرڻ جي تصديق ڪندو.
  7. اضافي شرطون
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. ان صورت ۾ جيڪڏهن رازداري پاليسي جي ڪنهن به شق ، بشمول ڪا پروپوزل ، شق ، يا ان جو حصو قانون جي خلاف هجي ، يا غلط هجي ، اهو باقي قانونن تي اثرانداز نه ٿيندو جيڪي قانون سان مطابقت نه رکن ، اهي اندر رهنديون آهن. پوري طاقت آهي ۽ صحيح آهن ، ۽ ڪا به ناجائز رزق ، يا اهڙو رشتو جيڪو پارٽين طرفان اڳتي وڌڻ کانسواءِ پورو نه ٿي ٿئي ، سمجهيو وڃي ٿو ترميم ڪئي ، ترميم ڪئي وئي ايتري حد تائين جو انهي جي صحيحيت ۽ عملدرآمد جي امڪان کي يقيني بڻائڻ لاءِ ضروري آهي.
  3. اهو معاهدو صارف کان انهي وقت تائين وڌندو آهي جڏهن هو سائيٽ استعمال ڪندو آهي ، اشتهارسازي جي جڳهه شامل آهي ، ۽ اها جائز هوندي آهي جيستائين صارف بابت ڪا معلومات سائيٽ تي محفوظ ٿيل نه هوندي ، ذاتي ڊيٽا سميت.